Minden családban legyen egy gyógyító!

doterrainsta 175

2008 ban a DoTerra tulajdonosai egy nagyon különleges ötlettel álltak elő. Olyan esszenciális olajokat szerettek volna létre hozni melyek igazán különleges hatással rendelkeznek. Ehhez az olajoknak a világon a legtisztábbnak kellett lenniük. Addig kísérleteztek, míg végül megszületett egy minden ízében tökéletesen tiszta és tesztelt minőség. Az eredmények még a feltalálókat is lenyűgözték. Éppen ezért elkezdték másokkal is megosztani, hogy ők is megtapasztalhassák a pozitív változásokat. Megdöbbentő tapasztalatok születtek lassan szerte a világon. Szerelem volt ez nálam is első szippantásra.

A tulajdonosok azt szerették volna, hogy ez a különleges csoda, amire a Föld ajándékaként tekintettek, minden családban jelen lehessen és segítséget nyújthasson a nehezebb időszakokban. Egy igazi robbanás a gyógyítás terén.

Mint azt már mindnyájan sejtettük, a gyógyszerek nem gyógyítanak csak tüneteket fednek el. És minél jobban a szőnyeg alá seperjük a problémát, sajnos az annál nagyobbra fog nőni. Véget kell vetni a struccpolitikának! A saját életünkkel játszunk, ha csak és kizárólag a nyugati orvostudományra hagyatkozunk!

A gyógyszerek soha nem fogják a várva várt gyógyulást meghozni, hiszen szintetikusak és nem feltétlen a probléma gyökerének megoldására lettek hivatva. Persze néha viszont elengedhetetlenek, ha gyors állapotjavulást szeretnénk elérni, hogy aztán a problémát, ami megnehezítette mindennapjainkat a DoTerra életmód piramis segítségével szépen lassan feldolgozhassuk. A DoTerra vezetőinek pont ez volt az álma amikor ezeket a fantasztikus esszenciális olajokat megalkották. Hogy egy mankó segítségével, amit úgy hívunk, hogy Életmód Áttekintés mindenki saját kezébe vehesse gyógyulásának és egészségének titkát. Minden családban legyen egy gyógyító, aki felelős azért, hogy a közösség tagjai jólétben éljenek.

El tudod azt képzelni, azt, hogy van egy eszköz a kezedben, amivel az életedben felmerülő problémák 99 százalékát megoldhatod? És itt nem csak az olajokról beszélek, hanem minden járulékos dologról, amit kapsz még e mellé a DoTerrától. Erről bővebben a karrier cikkben olvashatsz.

Nézzük milyen ötleteink, természetes megoldásaink vannak az esetleges egészségügyi kíhívások kapcsán? Hogyan lehetsz Te a saját családod gyógyítója?

Masszírozd a fájó testrészeket egy kellemes levendulás, vagy deep blue krémes masszázzsal,

Gondoskodj a stronger, teafa, citrom olajok erejével a beteg, lázas gyermek jó közérzetéről,

Egy lágy Copaibás érintéssel nyugtasd meg a hiperaktív, szorongó kisgyermeked,

Inhalálj borsmentát a vezetéshez a negyedik kávé helyett,

Fogyassz naponta Tömjént az egészséges sejtek működéséért,

Nyugtasd Zengest-tel, Terrazym enzimmel a pocakot espumisan helyett,

Használj natur eszzenciális olajos sampont és tusfürdőt.

Párologtass mindig vadnarancsot, bergamotot a pozitív hangulat érdekében,

Ismerd meg és használd a forgive, console, peace keverékeket a mentális nyugalmad érdekében,

Válaszd a Life Long Vitality termékcsaládod minden pillanatban.

Érezz vágyat és felelősséget arra, hogy tiszta, természetes, kémiai összetevőktől mentes termékeket használj a háztartásodban. Ezzel óvod magad, gyermekeid, a Földet és az emberiséget.

A Doterra és az aromaterápia is erre tanít minket. Váljunk saját igazi lényegünk ismerőjévé és gyógyítójává! Hallgassunk testünkre, foglalkozzunk a mentális jóléttel, oldjuk meg lelki konfliktusainkat és mindezt adjuk tovább.....

A DoTerra azokhoz a tudatos emberekhez szól, akik ezt a felelősséget felvállalva elsődleges küldetésként élik meg az egészségre és az öngondoskodásra való nevelést. Sajátjukét és mindenki másét!!!!! Ők azok, akik tovább adják és tanítják nagyanyáink ősi gyógyító kultúráját. Akik őrzik a hagyományokat és fenntartják a tudást. Tudást a gyógynövényekről, aromaterápiáról, lelki betegségek üzeneteiről...

Ugye? Őseink tudták, ha fáj a hátad, akkor túl sok a teher amit cipelsz..

Ha a torkod fáj, akkor fáj a kimondott, vagy ki nem mondott igazság...

Ha gyomrod fáj, akkor nehezen emészted meg azt ami veled történik és így tovább....

Miért felejtettük mindezt el? Miért nem tudunk már a testünkre hallgatni és miért esik nehezünkre gyógyító növényeket fogyasztani algopyrin, cataflam meg neocitrán helyett??

Ez az út nem nehéz csak más. Szokatlan kicsit, de járható, megszerethető, tanulható és tanítható.

 

A Doterra családokhoz is szól. Olyan családanyákhoz és családapákhoz akik azt tanítják gyermekeiknek, hogy mi vagyunk a felelősök, mi vagyunk azok akik a természet erejét használva önálló, független, egészséges világot teremthetünk meg magunknak. Ép testben ép lélek alapon. Mert mi más lenne ennél fontosabb, minthogy azok legyünk akik vagyunk és azt az életet éljük, amiért ide születtünk.

Lássuk meg a problémát és meglátjuk a megoldást is rá. A DoTerrának és nekem megvan a megoldásunk a Te problémádra. Vedd a kezedbe az életedet és az egészségedet! A DoTerrának és Nekem nem más a küldetésünk, minthogy segítsünk egy életmegváltoztató programban való elindulásban. Egy programban, ahol segítünk a világnak gyógyulni. A világnak és neked is!

"One drop, one person, one community at a time"

A döntés a tiéd! És mostmár a felelősség is. Velünk tartasz?